Våren är kommen!

Nu känns det ÄNTLIGEN som att våren är här! Tog en lång promenad med hundarna i den underbara solen ochg jag känner att snart är det dags för lite lättklätt balkonghäng på balkongen för jag är så trött på att blända alla som kommer i min väg! 
 
I övrigt mår jag bra idag, förutom att jag är lite småtrött, men det är smällar man får ta ibland. Om vädret fortsätter vara såhär mår man snart tipp topp igen! 
 
Bara för att våren är kommen igen ska det börja röras på sig lite mer än vad jag gjort under häst och vinter. Hade egentligen tänkt springa idag men det blir kanske klätterklubben med pojkvännen istället så då får löpningen vänta tills imorgon! Ska faktiskt bli ritkigt härligt att få på sig löparskorna igen!
 
Ska inom teamsportia i veckan för att kolla ut ett par nya träningsskor. Mina andra börjar bli ordentligt utslitna och jag glider som tusan på indoor striding passen, så det är bara att fixa nya. Har schysst personalrabatt där så ett par ska man nog kunna hitta där hoppas jag på! 
 
Hoppas ni alla haft en bra start på veckan, nu ska jag återgå till att inte göra någonting vettigt ett litet slag och sedan fortsätta städa undan!
 
Puss å haj!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0