Finally friday!

Dock kan jag inte klassa mig själv som helgledig vare sig idag, på lördag eller söndag. Jag ska som ni kanske minns fortfarande plugga och bli duktig på statistik tills nästa fredag! Blev en extra vilodag igår, men nu är det dags igen-. Lite varje dag så lossnar det säkert och i förrgår blevb jag faktiskt förvånad över hur mycket jag faktiskt förstod. Så det kommer säkert gå hur bra som helst. 
 
Då vä'dret är fantastiskt tar det emot litegrann att sitta inne och plugga.. Så det löser jag genom at tta på mig en bikini, ladda telefonen och iPaden sätta igång blåtand dem i mellan så jag kan surfa och sen sätter jag mig helt enkelt i solen och pluggar! Fantastiskt! 
 
Ikväll blir det lite sällskapsspel härhemma med goda vänner och pojkvännen. Blir en lugn fredag då pojkvännen ska hoppa fallskärm imorgon och jag ska ha ett extra indoorpass 09.30. Så det blir alldeles lagom, dessutom kommer jag upp i tid så jag kan plugga lite till..Får nästan ångest av att bara tänka på att jag ska plugga i helgen också.. Men en veckak var nu! Heja, heja! 
 
Önskar er en fantastisk dag om vi inte hörs innan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0