Torsdag

Den här dagen blev inte alls som planerat. Normaltsätt gör det mig inte så mycket. Men idag blev det lite väl mycket ändringar även för min del. Det finns inte så mycket att göra åt saken nu, men dagar som denna saknar jag skåne lite extra mycket. 
 
Vädret har iaf varit kanon. Hängt en del på balkongen och hade inte Kola skadat tassen igår hade vi varit ute på en superduperlång promenad just nu. Istället inhandla jag peargonier som jag planterade i min hyfsat nya kruka där blommorna dog förra veckan.. Ser stiligt ut, så pass stiligt att jag till och med satte krukan utanför dörren! Det ni! 
 
Ska komma på saker att sysselsätta mig med och sedan är det dags att nanna.. 
 
Hörs sen eller imorgon!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej snygging! Kollade precis in dina få videoblogginlägg som jag inte sett tidigare. My God ! Du är ju om möjligt ännu mera charmerande i det formatet ju. Du bara måste göra fler sånna. Tänk då om du i nått inlägg skulle råka filma ner på dina underbara fötter å sen få för dig att långsamt å snyggt dra av dig strumporna så att du kunde vinka en stund med tårna till dina fotfans. Mitt liv skulle få en helt ny mening å jag skulle vara dig evigt tacksam:) hoppas allt e bra med dig pussar / Danne

Svar: Haha nja, det där med videobloggandet har jag lagt bakom mig för länge sedan :P Men det var ju kul att du gillade inläggen iaf haha! Hoppas du såg dagens nya bild :) Ha det fint!
Alice ♥

2013-05-18 @ 16:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0