Varning för blöt hund!

Hello kära läsare!
 
Sedan sist har jag hunnit vara på ett fantastiskt step pass som är kombinerat med intervall! Sjukt gött när det känns i hela kroppen! Därefter har jag hunnit bada en hund som nu luktar otroligt gott. Ja och sen har jag hunnit städa undan det värsta också. Dammsugningen får vänta tills imorgon men jag mår inte riktigt lika dåligt av att se min röra just nu :P. Så fort tentan nästa fredag är avklarad ska här minsann röjas och storstädas! 
 
Resterande del av kvä'llen blir lugn. Ska filosofera lite för mig själv och skriva i min hemliga block, det gör jag faktiskt ibland. Är i och för sig ganska så säker på att jag berättat om blocket för er? Om inte så kan jag berätta att jag har ett block jag skriver ner tankar och funderingar i. Ett sådant som ingen annan någonsin ska läsa. Det är bra saker och det är dåliga saker, men ibland känner man att man vill få ner saker men man vill inte att andra ska se det. Så om ni inte har ett redan föreslår jag att ni skaffar er ett. Det behöver absolut inte vara som en dagbok, utan man skriver bara när man verkligen känner att man behöver det! Dagens tips!
 
Om inte förr så hörs vi nog en liten sväng imorgon! Bjuder på lite bilder på Keddy innan det bvar baddags och hur man ser ut när man precis är rentvättad!
 
//A 
 
Innan badet
Och voila, efteråt. Mycket mindre haha! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0