Farit och flängt

Klokcan är snart fyra men i mitt huvud känns det som om klockan är nio på kvällen. Dagen började tidigt då klockan ringde 05.30. Idag var det ingen vanlig dag, utan när de flesta av mina klasskamrater hade sovmorgon så befann jag och två andra klasskamrater oss på MIH:s frukostklubb 06.30. Förkortningen MIH står för Marknadsföringen i Halland och där samlas diverse företag för att nätverka och skapa kontakter. 
 
Orsaken att vi hamnade där är att vi gärna vill knyta kontakter och tack vare vår karriärvägledare så fick vi vår egen monter och några företag kom fram till oss och pratade. Jag har bestämt mig för att gå med i MIH inför nästa år och gå på dessa frukostmingel för att knyta ännu mer kontakter. Det var roligt och givande på samma gång, trots den tidiga morgonen ;)! 
 
Efter frukostklubben begav jag mig hem till pojkvännen för att ta en promenad med hundarna innan det var dags att pka och byta däck. Ni har väl inte missat att det är 1:a december på söndag? Vilket innebär att det kan bli sura pengar om man kör runt med sommardäck. Man kan inte riktigt lita på vädret så det är skönt att ha bytt nu!
 
När däcken var bytta var det dags för lunch och sedan till skolan för en liten workshop. Ganska mycket repetition men ack så användbart inför nästa workshop som äger rum nästa vecka. 
 
Nu är jag äntligen hemma och ska strax laga lite mat innan tjejerna kommer och hänger med mig ikväll. Tror det kommer bli en tidig kväll, men vad gör det? Det har varit full action hela dagen!
 
Hoppas ni har en kanontorsdag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0