En sån där dag ni vet...

God eftermiddag!
 
Kom nästan precis hem från skolan efter en föreläsning och grupparbete. Lyvkligtvis gick föreläsningen fel eftersom klockan i salen inte var korrekt inställd så vi blev klara en hel timme längre, ruskigt skönt med tanke på att vi ville jobba med grupparbetet. Nu är vi nästan klara med den uppgiften och imorgon påbörjar vi sista grupparbetet för den här delkursen. Tiden går fort... 
 
Igår hann jag inte skriva eftersom det var skola, grupparbete, huvudvärk och pass jag skulle hinna med. Ibland har man hur mycket som helst att göra, nästan så man inte hinner med sig själv. Idag blir det lite lugnare dock vilketk ommer resultera i att jag ska ta ett städryck härhemma så vi slipper bo i röra. 
 
Igår hade jag en sådär halvbra dag. Jag sov bra och var inte särskilt trött under dagen, istället kom huvudvärken vilket stressade mig lite eftersom jag skulle ha två pass på kvällen. Men huvudvärken gav till slut med sig och jag kunde hålla mina pass utan att huvudet dånade. 
 
Men trots det har både igår och idag varit dagar då jag grubblat lite för mycket. Det är ju inte jag längre, inte egentligen i alla fall.. Jag har ju haft ett helt nytt och positivt synsätt i över två månader nu och det funkar oftast galant! Men dessa två dagar har jag tänkt på olika saker som har stört min positiva anda litegrann. 
 
En sak har jag kommit fram till och det är att det kommer ske några förändringar i min vardag i början av nästa år. Det är viktigt att inse vad som är viktigt och till vilket pris och det funderade jag över igår. 
 
Sedan de andra sakerna jag går och grubblar och oroar mig för helt i onödan (just nu är det i onödan iaf) kan jag inte göra så mycket åt just nu. Det handlar om både ett och två år fram och jag vet att det finns så mycket positiva och bra saker som kan hända tills dess. Därför blir jag nästanb lite irriterad på mig själv när jag går och drar upp mig själv för problem som kanske aldrig kommer existera. Mycket hinner hända tills dess och jag är helt säker på att det kommer bli en bra och positiv lösning på detta när den tiden kommer. Dumheter att oroa sig så mycket för något som finns så långt i framtiden. Eller hur? 
 
Med det sagt så ska jag sätta på en kopp kaffe och ta det lite piano innan det är dags att börja städa och ta ut hundarna på sin dagliga långrunda :)!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0