Fredag

Hej!
 
Hur har er start på dagen varit? Själv började min ganska så tidigt med att tjejerna kom hit så vi kunde jobba lite på uppgiften. Det gick riktigt bra, så jag känner mig helt klart mycket lugnare nu :). Därefter käkade jag och Monika pannkakor medan Bella inväntade en lunch med en kompis. 
 
När tjejerna gått var det dags att byta om och bege sig till skopunkten för att hitta vinterskor och tro det eller ej men jag lyckades! Hittade ett par snygga och varmfodrade kängor. Får lägga upp en bild senare eller något, så nu är jag redo för vintern! 
 
På hundpromenaden träffade jag en av mina goa granner som jag följde med upp på en liten fika när vi promenerat klart. Jag är verkligen lyckligt lottad som har så goa och fina grannar omkring mig. En del har tyvävärr (för min del iaf :P) flyttat medan det finns några ordentliga guldkorn kvar här! 
 
Det är så enkelt att tänka på allt som är dåligt i livet och saker som kunde varit bättre. Men sen en helt vanlig och seg fredag så blir man varse om hur otroligt bra man faktiskt har det! Jag har fina grannar omkring mig, jag har otroligt fina människor runt mig vare sig det gäller kärlek, familj eller vänner, livet är riktigt jävla bra just nu! Även de dagar som är lite gråa och sega kan jag komma på mig själv med att vara otroligt lycklig över allt positivt som finns i mitt liv. Lyckliga liv <3!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0