Onsdag

Inatt sov jag inget vidare.. Vaknade hela tiden och snurrade, snurrade och snurrade. Var rätt trött när jag steg upp halvtio imorse men trots det så blev det en promenad med hundarna, lite frukost på det och sedan satte jag mig med den sista frågan på hemtentan. Nu är allt färdigskrivet och imorgon börjar det stora jobbet att gå igenom, skriva om och rätta till alla språkfel man lyckats få in, förhoppningsvis inte så många ;)!
 
Om 1½ timme ska jag köra core på Söndrums Träningcenter, ska dock inte själv vara med på allt men jag vet att medlemmarna fick det galant utan mig! Sen blir det hem och duscha, packa väskan och bege sig hem till pojkvännen för ikväll ska vi kolla film med några kompisar. Lägger han sig tidigt ska jag påbörja rättningen av hemtentan och lägga mig när den är klar, men vi får se. Ikväll är det kanske jag som är helt slut i kolan, det vet man aldrig ;)!
 
I övrigt har det varit en kanondag. Trots att jag varit trött känns livet bra nu och jag tycker det går framåt i alla riktningar. Gotta love it! Hoppas alla andra också mår bra och har haft en underbar onsdag så hörs vi senare eller imorgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0