Då var det dags igen

Då sitter jag hemma igen och laddar upp inför att påbörja första tentan för den här terminen. I ärlighetens namn så är jag inte det minsta sugen på att påbörja skrivandet, meeen jag vet också att det alltid är svårast att börja. När man väl är igång så flyter allt på i högt tempo och vips så är man klar. 
 
Innan jag kom hem hann jag iväg och hämta en stepbräda på gymmet som ska få följa med mig ner till skåne i helgen, mellan tentaskrivande, familj och vänner ska jag försöka få ihop lite härliga stepmoves till mitt step up pass som kommer igång om 1½ vecka. Blir det klart och riktigt bra direkt kör vi säkert igång det på tisdag, men med tanke på hemtentan så kanske ni ska räkna med nästa vecka igen, alltås tisdagen den 8/10 :). 
 
Så fort steppen är klar så ska vi börja byta ut corepasset, dags för lite nya moves även där. Nu kan vi det här utan och innan till. Så vi får se vilka härliga överraskningar det blir där ;). Meeeen nu har jag nog skrivit klart för några timmar. Tentan kallar... Hörs senare!
 
Jämna klockslag för mig bringar tur! Å ja, sen fick ni se mina barndomsidoler också A1! ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0