Nytt liv, dag nr 2.

God eftermiddag/kväll, vet inte riktigt vad man ska säga vid den här tiden? 
 
Idag vaknade jag på ett underbart humör och skoluppgiften gick hur bra som helst och skönt att vi är klara. Så fort uppgiften var klar begav jag mig hemåt, städade så smått och läste lite i min nya bok. Avbrottet i sätdandet och läsandet var med en kompis på galgberget på en långpromenad. Alldeles perfekt väder för att röra på sig lite ute :). 
 
Städandet fortsatte hemma och nu sitter jag och inväntar att det ska bli dags för mitt Mage Rumpa Lår pass. Ikväll blir det lugnt, lite tvhäng och kanske lite läsande. 
 
Det är inte alltid så enkelt att ändra på ett tankesätt man haft hela livet, men igår kände jag att det var dags att ändra på de där mindre bra sidorna man haft. Är man mnedveten om sina brister tycker jag att man ska jobba med dem, men man får aldrig göra det för någon annans skull utan enbart för sin egen. I det långa loppet är det otroligt viktigt att trivas med sig själv som människa och att kunna trivas med sig själv i sin ensamhet. 
 
Jag har nu nått den gränsen då jag känner att det är dags att ta tag i det negativa och mindre bra egenskaperna jag har för att trivas bättre med mig själv. Bara efter knappt två dagar har det skett stora förändringar till det bättre och en del nya spännande utmaningar är på ingång i mitt liv. Jag älskar det. 
 
Nu är det lycka och positiv energi som gäller för mig framöver. Jag tycker att alla mellan varven borde utreda sig själv och se efter vilka brister man har. Så länge man gör det för sig själv och sitt eget välmåendes skull.
 
Trevlig kväll! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0