A good day

God kväll!
 
Ögonen känns lite smått grumliga efter att jag försökt ta bort den vattenfasta mascaran med ögonpads indränkta i olja.. Visst ögonfransarna är riktigt rena men mina ögon är lite neroljade. Fast det är dagens i-landsproblem. I övrigt har jag haft en bra dag. Jag sov länge, eller jag snarare drog mig till halvtio. Egentligen vaknade jag redan vid åtta när pojkvännen stack iväg, men ja.. Sängen var extra skön idag faktiskt och för en gångs skull var jag helt ledig även om det kanske fanns lite skola att göra hemma. 
 
Väl vaken så blev det lite kaffe och att plocka undan och sedan kom min underbara granne upp med sin lilla valp och fikade. En lång och mysig fika blev det medan den lilla gick på äventyr med Kola och Keddy agerade lite polis som vanligt. 
 
Sen var det dags att handla där jag träffade en motionär som tidigare gick på mina pass. Supergo var hon och hon berättade att de saknade mig på mitt förra jobb. Det värmer i hjärtat när så många goa människor har hört av sig till mig och sagt att de saknar mig. Jag saknar dem också men ibland är det läge att ta sig vidare, vilket det i mitt fall var då. 
 
Nu ikväll har det varit en lugn kväll. Körde lite core härhemma och pratade med bästisen som befinner sig på andra sidan jordklotet.. Kanske inte riktigt men nästan. 
 
Ännu en dag då jag har insett hur lyckligt lottad jag är som har så otroligt fina människor omkring mig. Mitt liv är faktiskt riktigt bra och jag är glad över att jag ibland kan stanna upp och reflektera över det. Många gånger går dagarna så otroligt snabbt att man glömmer bort att uppskatta alla underbara ting, människor och djur man har i sitt liv. 
 
Önskar er en trevlig kväll och bjuder på en av mina nya favoritlåtar. Ber om ursäkt i förväg till alla radiohaters.. Grejen är den att jag nästan aldrig lyssnar på radio så jag kanske är lite sent på det och gillar tjatiga låtar, men det bjuder jag på! Over and out.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0