Back to reality

Jaha, då är det officiellt den sista helgdagen imorgon och den dag då man senast ska "städa" bort julen. De flesta jag känner älskar att städa bort julen, medan jag varje år blir lite ledsen varje gång det är dags att packa ner alla julgrejer. Samtidigt förstår ju även jag att inte julsakerna kan stå uppe året om, då försvinner den där mysiga och charmiga julkänslan som uppstår varje gång man får lov att ta fram dem! Lite ledsen i ögat är jag trots allt, så ikväll passar jag på att mysa ordentligt härhemma! 
 
Det har varit en lugn men bra helg för min del. Har haft lite vänner på besök och varit iväg och besökt lite godingar så jag är helt klart nöjd med helgen. Lite trött just nu men jag tror det kommer ordna upp sig när maten är klar :).
 
Imorgon ska jag tillbaka till allvaret i skolan, vi ska fortsätta med vårt grupparbete som ska lämnas in den 17:e så det blir inte direkt någon mjukstart för vår grupp. Fast det kanske är lika bra att bara kasta sig in i det direkt trots allt, jag menar varför ska man börja på latsidan? 
 
Nej, nu har jag nog inget mer kul att berätta för idag. Dessutom drar magen ihop sig av hunger, så vi hörs snart igen!
 
Over and out!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0