Summering av 2013

Jag vet att det har gått några dagar och att det hunnit bli nytt år. Men eftersom det varit fullrulle sedan julafton med massor av roliga saker på agendan så har det inte funnits tid för en summering. Nu såhär en fredagseftermiddag innan vännerna kommer hit tänkte jag passa på att summera 2013. 
 
2013 var ett år av många händelser, både bra och dåliga. Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag självklart valt att fokusera på de bra händelserna som hänt men en del av de dåliga har också lärt mig läxor (eller påminnt mig om gamla händelser). 
 
Under året som gick så har jag haft otroligt mycket i skolan. Det har varit mestadels roligt eftersom jag har lärt mig så mycket nya saker och fått upp ögonen för saker jag aldrig trodde jag skulle tycka om. Mellan varven har skolan också varit tuff, under våren hade vi en del grupparbeten som gick otroligt trögt eftersom en hel klass nästan missuppfattade alla uppgifter som gavs i kursen. Vilket resulterade i att vi fick komplettera under nästa delkurs som även den hade en hel del gruppuppgifter. Det var tungt då och vi var trötta men det slutade i alla fall bra eftersom vi efter det lärde oss att hellre fråga löäraren en gång för mycket än att behöva göra om arbetet. Dessutom så har jag och mina fina tjejer lyckats klara allt vi gjort i skolan den resterande delen av året. 
 
Under sommaren var det fullt ös. Jag fick uppleva min första festival någonsing och hann med två det här året. Den första festivalen var Rosenberg som hålls lite utanför Halmstad. En underbar festival med så otroligt härligt folk och gemenskap. Andra festivalen var lite större och den hade väl sin charm, men i ärlighetens namn så slog den absolut inte Rosenberg. Det som var klart bättre var att det var större band som spelade och kanske lite mer i min smak. Jag kan i alla fall konstatera att festival-livet var helt okej och absolut en kul erfarenhet. 
 
Utöver festivalande i somras hann jag också med att åka till Rhodos och London med min underbara pojkvän. Favoriten är dock fortfarande London, ni som känner mig väl vet att jag älskar London mer än något annat. Jag dras helt enkelt dit! Fördelen med Rhodos var ju klart att vi kunde sola och bada, men det är nog inte något ställe jag kommer åka till igen. 
 
Hösten har varit lite tuff från och till. Jag har insett att trots att man gör som man ska och litar på en del människor så kan man fortfarande bli besviken. Man tror att människor som säger sig uppskatta en gör det, men istället vänder de en ryggen för att skydda sitt eget skinn. Dessutom pratas det skit och sprids lögner om en därefter.. Jag har i alla fall valt att se det hela som en otrolig befrielse och hoppas att de människor som faktiskt träffat mig och känner mig valt att inte tro på allt skit som cirkulerar. Jag tror på karma och vet att de som gör andra människor illa får igen det, förr eller senare. 
 
Fördelen med den här händelsen jag talar om är att de underbara människorna jag har runt om mig visat hur mycket de faktiskt bryr sig om mig. En del personer har kommit från helt oväntat håll och de personer jag håller närmst om hjärtat har verkligen varit där från dag ett och följt mig hela tiden då det var kaos. Tack för ni finns i mitt liv och jag älskar er! Jag misstänker att ni själva vet vem ni är;).
 
Avslutningsvis tänkte jag berätta om det som jag är mest stolt över efter det här året. Sedan jag tidigt i september bestämde mig för att ändra mitt tankesätt och leva ett mer positivt och glatt liv, så har jag faktiskt hållt det. Jag mår mycket bättre och jag är mycket gladare. Varför oroa sig för saker som kanske inte ens kommer inträffa? Varför gå och oroa sig för allt när man kan välja att se allt från den positiva sidan och må bra istället? Allt jag behövde var bara ett uppvaknande. Så till alla er som hellre ser nackdelar före fördelarm varför? Sluta med ditt självplågeri och njut av det som är gott i livet. Alla har vi dagar då man tycker livet är mindre roligt, men tänk då istället på allt gott som händer omkring dig. Jag vet det är svårt, även idag kan jag ha en dålig dag ibland, men sedan jag bestämde mig för att vara mer positiv så har jag faktiskt lyckats vända på de där jobbiga dagarna. 
 
Japp, det var det hela! Hör av mig när jag finner lite mer tid att skriva. Ni som vill se vad jag sysselsätter mig mig när jag inte sitter och skriver kan följa mig på instagram istället: alicealizee 
 
Trevlig kväll!
 
 
Nyårs outfit
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0