What's up

Orsaken att jag för tillfället inte uppdaterar sådär överdrivet mycket beror på att jag bara pluggar och är i skolan hela tiden. Jag vet att det inte är sådär jätteroligt för er att läsa och dessutom blir det otroligt enformigt att skriva om. Hoppas ni kan stå ut en vecka till då det ska skrivas hemtenta och finslipas på arbetet, sen blir det lite lugnt någon vecka. Förvisso har jag en känsla av att jag kommer uppdatera här lite senare idag eftersom mina fina bodies från Asos damp ner i brevlådan igår ;). 
 
Helgen har varit bra. Även om jag i huvudet är mer zombielik än mänsklig för tillfället så har jag lyckats släppa plugget litegrann då och då. I fredags var jag hemma hos en twitterkompis som hade fest. Vi har ju faktiskt haft kontakt över nätet i säkert två år men av någon orsak har det aldrig blivit av att vi faktiskt träffats. Ja förutom att jag sett honom ibland när jag kört förbi och sådär då. Riktigt trevlig fest var det med härliga människor! Jag slutar aldrig förvånas över hur liten världen är, en del av människorna på festen kände mina gamla chefer nere i Malmö. Hur ofta händer det? 
 
Sen igår hade vi lite goa vänner över på en spelkväll. Jag blev introducerad för en superroligt spel där man ska bygga vägar, åkrar och fort. Dessvärre vågar jag mig inte på ett försök att stava spelets namn för jag är ganska säker på att det kommer bli så fel det bara kan.. Så jag får återkomma med det :P.
 
Idag har jag pluggat lite, det har jag förvisso gjort sedan i fredags. Jag har skrivit på hemtenta å sådär då.. Sen kom jag precis in från en go löptur i blåsten, ska ta mig ett käckebröd och sedan tänkte jag ta hundarna på en liten promenad innan duschen.
 
Hoppas alla haft en kanonhelg, så hörs vi snart igen!
 
 

Kommentarer
Postat av: Danne

Saknat dig snyggo:)

Svar: Aw vad gulligt av dig :) Ska försöka hålla er uppdaterade lite bättre :)
Alice ♥

2014-01-12 @ 15:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0