När man saknar bästa vännen

I några dagar har jag varit ovanligt trött, på dligt humör och sovit som en kratta. Imorse vaknade jag på okej humör men det ändrades snabbt när ett skolprojekt inte gick riktigt som jag ville.. Som tur är kan jag nu såhär åtta timmar senare konstatera att det faktiskt löste sig väldigt bra ändå.. Men fram tills nu så har jag inte vetat det ( för att vara gnällig). 
 
Alla dagar kan inte vara bra och dagar som den här då behöver det faktiskt hända något roligt eller något utöver det vanliga. Tyvärr är det sällan de dagarna något helt otroligt händer, men å andra sidan är det ju trevligare när man är på bra humör. 
 
Aja, hur som helst så saknar jag min bästis som sitter nere på Gran Canarias och gottar sig i solen och lever livet. Hon har bott där i snart tre år, ungefär lika länge som jag har bott i Halmstad. Som själsfränder så påbörjade vi våra nya äventyr ungefär samtidigt, helt oberoende av varandra. Dagar som den här ( och egentligen alla andra dagar hela året ) så saknar jag min bästis. Min apa. Det är snart dags för dig att flytta hem igen!
 
På Pers Krog i Malmö i November 2009. Avslutningsmiddagen för vår avslutade bartenderutbildning.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0