And I'm back

Jag vet att ni inte kommer tro mig eftersom jag har skrivit det.. Ja jag vet inte ens hur många gånger det senaste året. Anledningen senast var att min laptop la av och var totalt död. På ett sätt var det kanske bra eftersom jag äntligen fick kopplat in min stationära dator i mitt "nya" hem. Den har bara stått och samlat damm på datorskrivbordet sedan jag flyttade. Sen har jag en underbar sambo som gick och köpte ett nätverks stick så äntligen kan jag surfa och använda den som jag gjorde förr! 
 
Det har varit mycket nu som ni kanske märkt. Jag har gnällt otroligt mycket det vet jag, men ibland måste även det komma ut. Det har gått emot mig rätt mycket sedan skolan började och det kommer vara mycket ett tag framöver också. Men humöret har faktiskt lättat något trots att jag suttit med skolgrejer hela helgen. Nu är det nya och muntra tag igen. 
 
Helgen har varit mycket trevlig trots pluggandet. I fredags var jag och mannen på en supertrevlig Halloweenfest. Jag klädde ut mig till en häxa och fick abvända fantasin så gott det gick, hade inte tid att inhandla allt som hade behövts. Trots det blev jag nöjd i alla fall och man kunde ju i alla fall se att jag var utklädd i alla fall :).
 
Igår var sambons föräldrar över på middag och lite härligt kortspel. Sedan vi flyttade ihop händer det lite nytt härhemma varje månad så det var kul att visa vilka förändringar vi hunnit med sedan sist. Sedan idag så var vi iväg på Laholmsrevyn där vår goda vän Peter medverkade. Det är alltid kul att se sina vänner uppträda, men extra roligt är det när är riktigt bra! Så alla ni halläningar som bor i närheten av Laholm tycker jag helt klart ska köpa varsin biljett till revyn! Ni kommer få många goda skratt! 
 
Sådär, nu ska jag slänga mig i soffan framför någon go dokumentär innan det är dags för sängen. Hörs imorgon ;)! 
 
 Jag och sambon på halloweenfesten i fredag. 31/10-14

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0