Då var det måndag igen

Hello kära läsare!
 
Hoppas att ni alla haft en härlig helg! Min har varit mycket bra förutom att jag suttit och transkriberat hela helgen.. Dock lönade det sig idag eftersom det var relativt enkelt att koda materialet :). Jag valde alltså att skona er kära läsare från mer gnäll och halvhjärndöda upplägg. Hoppas ni uppskattar det! 
 
I fredags blev det ganska lugnt här hemma. Det blev lite god tacopaj och finbesök av Peter. Vi hann till och med kolla en film innan det var dags för att sova. Lördagen tillbringades med lite baljbadande och en väldigt, väldigt lugn lördag. Ganska så skönt ändå med tanke på att vi båda skulle upp i god tid igår men av olika anledningar.
 
Igår var det ännu en lugn dag. Det var pluggande, pluggande och pluggande.. När det äntligen var klart så var jag så trött i huvudet att jag inte orkade göra någonting mer vettigt. Jag låg som ett miffo i soffan resten av kvällen med undantag för att gå och köpa lite godis på hemmakväll.. Det orkade jag ;) 
 
Vi har lilla Lady här på besök så för ett litet tag sedan så kom vi hem efter en långtur på hundstranden, så nu får jag passa på att göra mer till uppsatsen innan det är dags för en löptur med lillan.
 
Over and out!
 
 Söndagsmys i soffan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0