Inställt seminarium

God kväll kära läsare!
Jag blir så glad av att se att mina härliga läsare hittar tillbaka lika fort som jag börjar skriva igen! Tack, ni gör det så mycket roligare att berätta om min vardag!
 
Idag kände jag mig relativt utvilad när jag vaknade en halvtimme innan det att min klocka skulle ringa. Det är första natten jag sovit nästintill hela natten utan att vakna till lite då och då. Riktigt skönt och välbehövt vill jag lova! Innan jag stiger upp så sitter jag och scrollar lite på FB och Instagram (Alicealizee för er som vill följa mig och inte redan gör det) och fick reda på att dagens seminarium var inställt. Självklart är det synd om läraren som var sjuk, men för min del var det ganska skönt att slippa åka till skolan idag så jag kunde börja på hemtentan som ska vara klar på fredag. Nackdelen med det inställda seminariet är att det måste bokas om och att det kanske kommer ta värdefull tid ifrån c-uppsatsen.. Men ja, man kan ju inte få allt, så man får vara glad för det lilla! 
 
Jag tycker om hemtentor och hemuppgifter eftersom jag får lov att skriva. Jag älskar att skriva! MEN jag hatar att påbörja varje uppgift. Av någon anledning så känns det så otroligt jobbigt att ta upp en blank sida. Man kan läsa uppgiften/hemtentan och man vet precis vad som ska finnas med, men ändå så är det svårast att börja. I vilken ända ska man börja? Hur ska man formulera sig och hur får man in sina källor på ett smidigt sätt? Så idag när jag tog upp en blank sida i förmiddags hade jag inte en susning hur jag skulle börja. Nu sitter jag här några timmar senare och har skrivit fyra fyllda A4-sidor med relevant information och källhänvisning. Hemtentan får vara max sex A4 så imorgon ska jag försöka få med det sista och sedan har jag tre dagar på mig att finslipa det hela, happy days! 
 
Mindre roligt är det med de där svåra hemtentorna eller uppgifterna där man kanske inte riktigt förstått innebörden av texten eller litteraturen.. Begrepp som ska förklaras som man inte riktigt förstår och alla dessa konstiga namn på teoretiker. Trots det så har jag faktiskt klarat mig bra de här senaste två åren, så nu ska jag ge järnet det här sista halvåret också! Håll nu tummarna för att allt rullar på som det ska! 
 
Nu känner jag att det är dags för mig att släppa skolan för idag och strax bege mig ut på en liten löptur! Hoppas alla haft en bra start på veckan så hörs vi imorgon!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0