Onsdag

Tudeloo! 
 
Idag tänker jag vara en sån där jobbig och dryg människa som jag egentligen inte själv tycker om. Jag kommer gnälla. Nu har jag i alla fall varnat er, så om ni inte känner för gnällighet idag så kanske det är läge att sluta läsa. 
 
Trots att jag sov nästan till halvtio idag så har jag vaknat med en stor klump i bröstet. Det är grått och trist ute, det duggar oavbrutet och luften är allmänt tung. Sen skolan börja har jag känt mig stressad och ju närmre jul vi kommer desto mer stressad känner jag att jag blir. Utöver den ständiga stressen så är jag otroligt trött, ni vet sådär trött att man både ser ut och känner sig som en zombie. Jag orkar inte göra någonting utöver skolarbeten i princip, och det orkar jag för att jag måste göra det. Självklart vill vi ju att vår c-uppsats blir så bra som den bara kan, och även om det är roligt så är det också tungt. Det är tungt att sitta och läsa litteratur dagarna i ända, det är tungt att skriva om och koppla samman med sitt eget projekt och det är tungt att ha en massa datum över sig hela tiden. 
 
Jag har suttit och funderat på om jag på något sätt skulle kunna få den här klumpen och stressen som ständigt är över mig att minska eller helst av allt försvinna helt.. Tyvärr helt utan framgång. Jag har inget roligt att se fram emot, ingen resa eller något extra ordinärt som ska hända. Det måste det såklart inte alltid göra, men det brukar underlätta mitt i allt att veta att något roligt framöver väntar. Fast det är klart, jag ser ju såklart fram emot praktiken till våren. Det gör jag faktiskt, men det känns som om det är så mycket kvar tills den ska börja. 
 
Önskar att jag kunde gå i ide tills våren kommer igen. Men tyvärr går inte det och jag får kämpa på. Hoppas alla ni underbara läsare har en härlig onsdag i alla fall :). 
 
Over and out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0