Baby let me hold you

God eftermiddag/kväll på er!
 
Hoppas att ni haft en härlig start på dagen såhär långt! Idag så vaknade jag heeeelt utvilad och gud vilken fantastisk känsla, för igår var jag verkligen trött! Sen har ju ingenting idag blivit som det var tänkt.. Alla planer han ändrats, men sen å andra sidan så tror jag att det kanske finns någon bra mening med det! Jag berättar för er när jag vet vad ;)!
 
Btw, ni vet ju att jag sa att jag hade en sak jag ville berätta för er? Nu är det ju inte riktigt klart ännu, men det går i rätt riktning. Det är nämligen så att en väldigt fin vän till mig håller på att fixa en ny blogg och en helt ny design till mig! Så det kommer bli en hel del förändringar här men jag hoppas att ni tycker att det blir till det positiva! Det jag själv sett so far är riktigt, riktigt bra! När det är dags att lansera den nya bloggen så får ni ge oss lite feedback!
 
Nej vet ni vad, nu är det snart dags att göra lite kladdkaka igen.. Ibland tycker jag faktiskt att det är ett under att jag inte rullar ut från huset. Men jag är tacksam för det gör att jag kan äta vad jag vill! Underbart! 
 
Ja och sen har jag kommit på att jag nog är lite småbetuttad i Anton Ewald... I varje fall i hans musik (ja han är ju rätt så söt iofs), för den är riktigt, riktigt bra! Hans musik är bra både på svenska och engelska, I love it! Favoriten är ju fortfarande "Du & jag", men även "This could be something". Men de har jag ju redan delat så jag lämnar hans "cover" eller ja vad man nu ska kalla det av "Vill ha dig" nedanför. 
 
Ha en underbar lördag för det ska jag ha!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0