Bästa julskivan

Nu är det ju faktiskt juletid och trots att jag hade tänkt ställa in julen så har jag varit och letat fram ljusstakarna hos pappa(ja och att det bara var en av sex ljusstakar som fungerade, det hör inte hit haha..). Å bara för det så kände jag för att sätta igång lite julmusik och jag ska erkänna att min julspellista på spotify är ganska så klen.. Men sen kom jag ihåg att min absolut favorit julskiva genom åren ÄNTLIGEN dykt upp på spotify!
 
Skivan är från 1997 och givetvis är det min första idolkärlek som har gjort den.. Japp, jag pratar om de tre långhåriga bröderna Hanson. Alltså jag tror seriöst att jag hade en crush på Taylor Hanson i minst fem år... (Sen att jag bara var 9 år gammal 1997.. det säger väl en del eller?). Jag var ju helt öävertygad om att vi skulle gifta oss, precis som alla andra tusentals fans runt om i världen haha!
 
Aja, tillbaka till julskivan! Deras skiva heter Snowed in och ja, som sagt. Jag tror jag alltså har lyssnat på den varje jul (jag har ju givetvis den på cd) sedan jag fick den 1997 d.v.s i 16 år. Oj, det var länge när man ser det sådär.. Jag tycker den är bra och sedan är det nog en aning nostalgi för mig. Jag minns jularna sedan man var barn och alla förberedelser med julsånger och dylikt i skolan. Det var en mysig tid, så kanske är det just därför den skivan har satt sig. Ja och för att jag än idag faktiskt tycker om Hanson, de lovade ju en ordentlig spelning i Sverige där runt 97-98 men än så har de inte dykt upp.. Men jag väntar troget.
 
Nej, nu blev det ett lite udda inlägg igen, min trötta hjärna ville bara dela med sig av favoritskivan. Har ni spotify så hittar ni albumet --->HÄR.
 
Sov gott med er! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0