Det där med att råda andra- attraktionslagen

Det här inlägget har jag varit sugen på att skriva väldigt länge, men det har inte riktigt blivit av nu under hösten. Men som ni kanske förstår så läser jag en del just nu och främst så läser jag böcker och bloggar/artiklar om attraktionslagen. Så häromveckan så läste jag ett kapitel som handlar om att veta vad man tycker och om andras vägledning, så jag tänkte faktiskt prata lite om vägledning ifrån andra, mina tankar delade med Ester och Jerry Hicks ( Be så ska du få, kap 19.)
 
Andra kan inte förstå dina önskningar eller känslor
 
Nu kan jag inte tala för alla er därute som sitter och läser de här långa och textfyllda inläggen men jag tror i varje fall att en del av er känner igen det jag ska berätta. Visst är det så att många gånger under livets gång när man stöter på problem eller hamnar i ett vägskäl så finns det väldigt många personer i ditt liv som vill vägleda dig. Är det något ni känner igen, nu när ni ser tillbaka på det? I mitt fall har det i varje fall varit så. Det kan vara allt ifrån kära familjemedlemmar som bara vill ditt bästa till vänner/bekanta som anser sig ha varit med om exakt samma sak och som medvetet eller omedvetet har både åsikter, regler och önskemål om hur du borde leva ditt liv.
 
Om jag ska utgå ifrån mig själv så vet jag att man i svåra perioder i sitt liv ofta väljer att lyssna på de människor som man tror har rätt eftersom man inombords är i en total obalans eller rättare sagt det kan vara totalkaos. Så när man har mycket i huvudet eller om man är ängslig så är det så otroligt svårt att känna efter vad som är rätt, vad som är fel och vad man egentligen vill.. 
 
Så nu ska jag säga en sak som kanske upprör en del men... Vet ni vad? Ingen annan människa i världen kan veta vad som är bäst för dig. Varför? Jo för att återgå till attraktionslagen så kan inte de förstå vibrationsinnehållet i dina önskningar och varför du befinner dig i den situationen som du gör det kan bara du och enbart du själv göra. Med detta så menar jag inte att din familj och dina vänner vägleder dig i fel riktning avsiktligt, utan de råder dig att göra vissa saker för att de älskar dig eller bryr sig om dig. Men trots att de försöker vara så osjälviska i sin rådgivning till dig som de bara kan så är det omöjligt för dem att skilja sina egna önskningar för dig från önskningarna de får ifrån sig själva. 
 
Det låter lite luddigt och jag vet ju själv att det ibland känns bättre att lyssna på någon annan när man inte alls vet vad man ska göra. Men mitt bästa råd är att faktiskt bara sätta dig ner och TÄNK och KÄNN efter på riktigt. Stäng in dig en kväll eller två eller varför inte en helg och bara känn, känn, känn! Jag vet att det kan vara läskigt till en början om man hellre vill välja att stänga av och fortsätta som om ingenting har hänt eller kanske ta det där rådet av den, den och den för då slipper du ta ansvar för dina handlingar just då. Men om man fortsätter att skjuta upp saker och välja att inte själv ta ansvar så kommer du inte hamna i harmoni med ditt inre och dina vibrationer kommer sända ut obehag/vrede/osäkerhet och precis som vanligt med attraktionslagen så attraherar du till dig mer av detta.. Det blir som en ond cirkel eller nej, inte en cirkel utan snarare spiral. Dessutom kanske du tar råd som du får ångra senare i livet och är det då verkligen värt det?
 
Ger inte du själv råd då? 
Som yngre så hjälpte man alltid varandra med diverse frågor och märkliga situationer så jo självklart. Å jag ger råd än idag, men mitt vanligaste svar då blir att: "Såhär tänker jag och jag tror att jag hade agerat såhär MEN det är bara du själv som känner vad som är rätt." Å vi vet ju alla hur otroligt lätt det är att råda andra, så länge som man inte själv befinner sig i situationen. Därför finns jag gärna där och lyssnar, kanske till och med kan komma med något praktiskt råd om det är en fråga om praktiska lösningar men just när det kommer till vad en annan människa känner så försöker jag låta dem själv klura ut vad det är de känner.. För oavsett hur bra råd eller vägledning jag kan ge personen så beytyder inte det att det är rätt för just den personen. Personen måste själv känna in vad som är rätt och kanske eventuellt förstå varför man hamnat där man hamnat och det kan jag (eller någon annan) sällan hjälpa till med.
 
Mitt bästa råd (utan att vara psykolog), är att faktiskt ta dig tid att känna efter vad du vill, vad det är du känner och varför. När du vet att du känner obehag för en situation så vet du också vad du inte vill och kan därför sluta att fokusera på det. Lägg då istället din fokus och vibration på de saker som du faktiskt vill. Fråga familj/vänner/bekanta om råd men ta dem inte så blodigt, för ingen vet egentligen vad som är bäst för dig förutom du själv. Det spelar ingen roll hur kloka och visa människorna är för de befinner sig inte på din plats just nu utan det är du som gör det och du har själv tagit dig dit, även om vi inte alltid vill tro det.
 
Vi har fått gåvan att känna våra känslor, så gå på din magkänsla och känn efter vad du egentligen verkligen, verkligen vill. Jag lovar, det blir enklare för varje gång som du gör det!
 
 
 
*Tillägg:
Givetvis kan man ändå be andra om råd för att bolla idéer och bli mer klar över sina tankar, men det är enbart du själv som vet vad som är rätt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0