If I could write you a song..

and make you fall in love I would already have you right under my arm... 
 
Ja nu är jag sådär finurlig igen men ibland så bara dyker det upp saker i mitt huvud och då måste jag få ut dem på något sätt och skrivandet är ju ett av de där sätten ;). 
 
Hoppas att ni alla har haft en underbar dag! Själv har min varit väldigt, väldigt bra so far! Just nu har jag suttit och gjort lite research på hur jag ska ta mig från punkt A till punkt B, det var inte riktigt lika enkelt som jag trodde att det skulle vara men å andra sidan så verkar det inte heller vara så himla krångligt. Jag får bara se till att gå upp väldigt, väldigt tidigt imorgon så att jag har god tid på mig. Min klocka är satt på 05.10, så vi får hoppas på att det blir en ruskigt bra dag imorgon! 
 
Idag så har jag haft ett väldigt trevligt möte/fika med en av mina bästa vänner! Alltså, när man har så bra vänner som jag har så blir man helt varm i kroppen varje gång man tänker på dem! Det är helt fantastiskt och jag är verkligen så lyckligt lottad som lyckats hitta några riktiga guldkorn. Riktiga vänner som alltid är ärliga och som finns där i vått och torrt är väldigt svårt att hitta, men jag har verkligen lyckats! Ni är absolut bäst, bara så att ni vet och jag älskar er av hela mitt hjärta <3. 
 
Fotograf: Kjersti Rosdahl
 

Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Vilken fin bild på dig!

Svar: Tack så mycket :)
Alice ♥

2015-12-04 @ 21:21:23
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0