Lillejulafton

God kväll!
 
Är ni alla förväntansfulla inför julafton imorgon? Själ ser jag alltid fram emot julafton även om det kanske inte är riktigt på samma sätt som det var när man var barn. När man var liten handlade det så mycket om julklappar medan det snarare idag handlar om att mysa och ta tillvara på den tid man har med familjen och nära och kära. I varje fall för mig. 
 
Idag så vaknade jag hyfsat utvilad och påbörjade dagen med den sista inhandlingen inför julafton. Därefter så har jag förberett det som går att förbereda inför julmiddagen och städat det som behövts. Så har jag inte lika mycket att fixa imorgon :). 
 
Nu ikväll var jag på bio och såg "En underbar jävla jul" med bl.a Robert Gustavsson och Helena Bergström. En riktigt sevärd film! Jag tycker den är lite i stil med "Tomten är far till alla barnen", så om ni gillar den tror jag ni kommer att gilla den här också! 
 
Nu blir det snart sängen för min del, har lilla Lady i knäet nu när jag skriver och hon verkar också vara ganska så trött eftersom hon lutar sig mot min arm. 
 
Tänkte passa på att önska er en god natt så hörs vi imorgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0