När blev alla så mycket yngre?


 
Ännu en kväll sitter jag och lyssnar på låten Du & jag av Anton Ewald. Jag tycker den är så himla söt på något sätt och den får mig glad! Som jag skrev i ett inlägg för några veckor sedan så känner jag mig nästan lite nykär fast jag inte har någon person att vara nykär i (inte för tillfället iaf :P). 
 
Sen fick jag för mig att se hur gammal Anton var. Jag gör sådär ibland när jag har lite dötid över så tycker jag det är kul att läsa på lite om musiker och skådespelare. Han var visst född 93.. I mina öron känns det väldigt ungt, men sen när jag räknade på det så var det inte alls sådär överdrivet ugnt. Det är nog så att jag har blivit äldre.. Å jag vet inte ens hur det hände?! Men aja, han ser jättesöt ut i alla fall, fast han är väldigt ung.. ;P. Tror jag ska hålla mig på 30+ klubbarna framöver så jag inte får tag i allt för unga pojkar.. :P.
 
Å ja, jag vet! Åldern har ingen betydelse och det är faktiskt helt rätt, jag bryr mig inte så mycket egentligen. Yngre, lika gammal eller äldre det spelar inte så stor roll så länge som man har roligt tillsammans och man känner att man trivs med varandra. Ja och åter en gång så flummade jag iväg med ett inlägg som inter alls var tänkt att bli såhär, haha.. Men så är det att vara spontan! Bjuder på en Anton Ewalds video till bara för det ;) 
 
 
Sov så gott med er när det är dags!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0