När livet belönar en <3

Hej på er!
 
Just nu känns det som om klockan är åtta-nio snarare än fem i fem.. Men det är mörkret som gör det och visst är det väl ändå lite mysigt när man kan tända ljus och ha mysbelysningen igång? 
 
Idag har jag hunnit med en del trots att det blev en rejäl och välbehövlig sovmorgon! Som jag nämnde i mitt tidigare inlägg så tog jag mig en tur ner till Falsterbo med mina hundar. Det var en uppskattad och härlig runda både för djuren och för mig. Sen när jag kom hem så hade jag lovat att ta pappas hund på sin långtur (han har svårt att hoppa upp i bilen så därför får han en egen tur när vi åker iväg). 
 
Ja och sen så var det ju dags för den där löpturen som jag inte alls var sugen på idag... Inte ens litegrann.. Ni får inte missförstå mig för jag verkligen ÄLSKAR att träna (misstänker de flesta av er vet detta redan :P), men efter förra veckans full rulle och lite för mycket av det goda.. Så var jag inte särskillt pepp faktiskt. Men eftersom jag är envis så satte jag igång en bra spellista på spotify och tog på mig löparskorna och gav mig ut. Å ja, det gick jättebra! Dessutom så fick jag en alldeles underbar belöning av universum.. Bara kolla så vacker himlen var i slutet av löprundan (inget filter behövdes):
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0