När man smider planer

Sådär då har jag även hunnit att göra vegansk ischoklad för i år. Sen är ju bara frågan om där blir något över till julafton för vi vet ju alla hur svårt det kan vara sådär efter maten när sötsuget kommer smygande, att låta bli att tjuva! Nåja, det är ju enkelt att göra nya i varje fall om det skulle vara så att de "försvinner". 
 
Imorse eller nej, inte imorse men i förmiddags när jag satt och kollade på Malous författarskola så blev jag så otroligt, otroligt sugen på att skriva en bok. Iofs så har jag haft den här tanken väldigt länge men den blev liksom mer verklig idag. Jag vet vad jag ska skriva om och jag har börjat få så mycket kött på benen att jag tror att jag kan börja faktiskt! Det kommer kanske ta lite tid och jag kanske borde börja med en ordentlig dator eftersom mina två senaste craschade.. Men fördelen är ju att det faktiskt snart är mellandagsrea och egentligen behöver jag bara en laptop som man kan skriva på och inget sådär överdrivet sensationellt! 
 
Ja vi får väl se hur det blir med det där, men en bok ska det minsann bli! Å nej, jag är för ung för en självbiografi just nu så något sådant blir det inte. Men, ja ni får reda på mer när det är dags! Men tips om billig och hyfsat bra dator tas gärna emot!
 
Ha nu en underbar kväll
 
Mvh, den blivande författaren ;P!
 
 
P.S Ja och gonatt, för det blir nog inga fler inlägg idag ;) D.S 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0