Dagen efter

God kväll! 
 
Nu är det en väldigt, väldigt trött tjej som skriver. Den här veckan har varit otroligt intensiv med många olika uttryck att ta till sig och mycket som ska hända på samma gång. Det är kul, men det tar också på en (iaf nu när man börjar bli äldre).
 
I lördags jobbade jag för första gången sedan innan jul. Det har varit mycket skola och mycket med pappa så jag ahr inte haft någon möjlighet att ta mig dit tidigare. Superkul var det och det var skönt att vara tillbaka i gamla vanor utan att behöva tänka för mycket. Ja lite fick jag förstås tänka eftersom det var helt nya rutiner med öppningen och sådär, men det gick in det också ;). 
 
Igår kväll blev det lite gott förfirande av mitt 27 åriga liv.. Det känns helt overkligt att skriva att jag är 27, tyckte jag blev 22 precis. Läskigt när tiden går så fort, men vi går ju alla åt det hållet så det är inte mycket att göra åt saken än att behålla baransinnet så länge som möjligt. 
 
Det var verkligen en kanonkväll! Underbart sällskap, god bål (som kanske blev lite stark, precis som vanligt när jag gör bål) och en fantastisk stämning. Jag är så lyckligt lottad som har så underbara vänner och en så underbar man <3. Vi blev introducerade för ett nytt sällskapsspell vid namn Cards against humanity, ett fantastiskt roligt spel (om man nu fattar alla brittiska slangord som finns med)! Det blev många skratt och helt sjuka meningar haha! 
 
Nu ska jag faktiskt slänga mig i soffan.. eller nej, det blir i sängen. Sambon spelar sitt nya tv-spel så jag får kolla på lilla tv:n. Men det är faktiskt helt okej!
 
Over and out!
 
 
Dödskalle/skelett-tema
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0