Något att tänka på

Ibland blir jag så ledsen över att jag inte har prioriterat min blogg. När jag varit som mest aktiv så har jag faktiskt fått ut det mesta som jag har känt och har också fått uttrycka min kreativitet när det gäller skrivandet. Jag älskar det, speciellt när man har helt fria tyglar och inte måste anpassa sig efter andras önskemål. 
 
Om en liten stund, eller ja egentligen så fort jag är klar med det här inlägget så är det återigen dags för mig att sätta mig ner och skriva hemtenta. Igår tog det mig sex timmar att få ihop en sida med 1,5 radavstånd och storlek 12 i texenstorlek samt för att kunna återkoppla till litteraturen. Tack vare fina vänner och klasskamrater så känns det i alla fall i nuläget, helt okej! 
 
Veckan som gått har faktiskt varit ganska så bra, även om det varit mycket pluggande. Många tror att det är superenkelt att plugga, man ska ju bara läsa lite böcker och skriva lite text. Så enkelt är det inte alltid, det är mycket som ska in och det är mycket man ska förstå. I vissa fall går det lätt när litteraturen är lättförstådd och uppgifterna tydliga. Andra gånger är kurslitteraturen svårläst och uppgifterna luddiga.. Då går det inte lika lätt. Så alla ni som tror att studietiden är en dans på rosor bör tänka om, för det är det inte. 
 
Hundarna har varit hemma hela veckan och det är tack vare min mamma, sambo och sambons underbara famillj. Tack för all hjälp jag får av er <3! Då hundarna varit hemma så har vi hunnit med en del promenader och bäst av allt så har jag haft mina trogna vänner som sällskap under tiden som jag skrivit härhemma. 
 
Jag som är en tänkare och lite av en drömmare stötte på den här artikeln på omtalat.nu. Det var inte långt ifrån att tårarna började ringa när jag läste om den 24-åriga killen som snart ska dö och hans uppmaning till världen. Han skriver om att man ska arbeta med det man trivs med och det har helt rätt i. Man ska göra det man trivs med och att man inte ska låta andra människors åsikter påverka en som person eller vad det är man vill göra. Det kvittar vad andra tycker och tänker så länge man själv vet vad som är bäst, och vågar lita på sin magkänsla.Man ska ta kontroll över sitt eget liv, det är ingen annan som kan göra det åt en. Man får försöka efterleva detta så gott det går och innan det är för sent. Ibland är det så synd att en sjukdom eller dödsfall ska behöva inträffa innan man inser det viktiga i livet. 
 
 
Nu önskar jag er en härlig söndag och bjuder på lite bilder från veckan och helgen!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0