Måndag

Då var det återigen måndag och jag är tillbaka på min praktik efter några dagars långhelg (läs plugghelg). Helgen har varit underbart bra även om den överlag har inneburit mycket pluggande. Det blir ännu en pluggvecka den här veckan och sedan är det förhoppningsvis lite lugnare plugg framöver!
 
Pappa har idag varit och plockat bort klammrarna efter operationen, och det såg bra ut. Dock så har hans sår vätskat en aning, vilket kan vara normalt men de vill ändå kolla det på torsdag. Jag trodde inte sköterskor eller så gjorde hembesök längre, men de kunde faktiskt tänka sig det. Där får man faktiskt ge en liten hyllning till Näsets läkargrupp i Höllviken! Så pappa slapp laga bilen för att köra dit och mamma slapp köra hela vägen från Hishult i Halland för en återkontroll. Super!
 
När jag kommer hem så ska jag gå igenom lite skolarbete och om regnet håller sig borta så ska jag ta ännu en löptur idag. Jag och Lady hann med en igår efter vår lilla utflykt utanför Holm. Lady ska bli stor tjej och  börja skolan på onsdag kväll, så jag tänkte att det verkade vettigt att kolla upp vart det låg innan det var dags.
 
Nu önskar jag er alla en härlig dag, så hörs vi imorgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0