Finally friday

Då var det äntligen helg igen! Min fredag startade vid niotiden idag med lite kaffe och frukost innan det var dags att bege sig av till ett spännande möte med en väldigt god vän! Ni ska bara veta vilka planer vi har för framtiden!! NI kommer snart att få veta vad det gäller, jag lovar! Men ni får hålla er till tåls i några veckor till!
 
Efter mötet så var det dags för hundarnas promenad och därefter så var jag iväg och storhandlade i Trelleborg. Ja jag vet, vilket fredagsnöje haha! Men det ska ju göras och lika väl som jag skulle göra det imorgon under dagen så kunde jag göra det idag så jag slapp imorgon! Jag har nämligen bestämt att det ska vara fint väder hela helgen, så jag kan vara ute och göra kul saker!
 
Jag önskar mig i synnerhet fint väder på söndag för då ska det minsann hända grejer :P. Jag kommer inte avslöja vad förrens det är gjort ;)! Ja jag vet, jag har en del hemligheter för er men det blir lite roligare då! Jag har faktiskt en hel del för er som ni kommer att få veta sen! 
 
Nu ska jag baka en vegansk kladdkaka minsann, har varit sugen på det hela veckan men glömt köpa veganskt margarin varje gång jag varit i affären, så idag är det dags!
 
Ha en underbar fredag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0