Monday

God kväll kära läsare!
 
Har ni haft en bra start på den nya veckan? Själv har jag haft en fantastisk start på veckan! Jag har fått gjort en del ärende och det bästa av allt är att jag fått lite kvalitetstid med barndomsvännen Ola. Ja Ola har även fått lära mig ett och annat nytt som jag tydligen missat under min tid i förhållande.. Så ja, nu vet jag iaf hur jag ska tänka när det gäller killar.. Så får vi se vad som händer. Det tycks ju som sagt ha hänt en hel del på singelmarknaden sedan jag var där sist, eller så har jag bara glömt av det haha.. Oavsett så är det ingen stress och som jag nämnde i mitt inlägg om dejting så blir det varken appar eller hemsidor.
 
Nu ikväll så har jag varit och handlat, lyckades även med att stå och köra lite dansmoves inne i butiken utan att jag tänkte på det.. Ibland är det sånna dagar när man inte riktigt tänker sig för, men jag bjuder faktiskt på det! Jag älskar att handla med musik i öronen, det blir sååå mycket roligare då och dessutom går det fortare! 
 
Jaha, nej annars har jag inte ritkigt hunnit med allt på to do listan, så antingen får jag återkomma senare annars lovar jag att skriva mer imorgon!
 
Ha en underbar kväll!
 
 

Kommentarer
Postat av: Herbert

We are ready for a new and exiting new start!

Svar: Yes we really are my dear friend :D !
Alice ♥

2015-11-09 @ 19:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0