När ödet inte finns

Nu kommer jag med ett av mina mer filosofiska och kanske enligt många, flummiga inlägg. Det är ju som ni kanske vet på kvällen som jag funderar desto mer på livet och allt som ryms kring det. 
 
Ni som känt mig i många år vet ju hur envis jag har varit med mina tankar kring ödet. Jag har senast för bara några veckor sedan sagt att ödet visst finns och att en del stora saker är förutsbestämda, men att man kanske kan välja olika vägar för att nå dit. Det är som sagt inte alls länge sedan jag satt och sa det här.. Sen i fredags så började jag fundera så smått på hur det kunde finnas ett öde om jag trodde på attraktionslagen.. dvs. att man attraherar till sig det man tänker på (ni kan klicka på min pedagogiska video ifrån i somras nedan för att förstå attraktionslagen lite mer för er som inte vet). För om jag tror på attraktionslagen så betyder det ju att de tankar jag tänkt kommer att skapa min framtid, eller hur? Å då kan ju inte ödet existera om det är så att det är jag själv som skapar min framtid genom att attrahera till mig de saker och upplevelser jag vill ha. Någon som tänker något annat?
 
För de som inte är riktigt med på vad attraktionslagen är så kommer jag återigen (tjatkärring I know) att rekommendera boken "The Secret" eller "Hemligheten" som den heter på svenska. En bok värd att läsa oavsett vad man sedan väljer att ta till sig! Som jag nämner i videon nedan och som jag också tidigare nämnt så var jag inte riktigt såld på idén först, utan det tog tyvärr några dagar innan allting landade. Men det är en väldigt bra och kortfattad introduktion till vad det egentligen är! Vill man ha fler tips på böcker är det bara att lämna en kommentar så återkommer jag med fler tips!
 
Nej, nu fick jag sagt mitt! Önskar er en underbar kväll så hörs vi imorgon!
 
 
 
 
 
 
Jag ser lite goffy ut men jag bjuder på det haha ;)! 

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Vad söt du är! Du brukar ju ofta lägga upp fina bilder med dina inlägg, men det var riktigt kul att även se film. Fortsätt med det! :-) (Och med spännande samtalsämnen förstås. Jag hade aldrig hört talas om attraktionslagen innan..)

Svar: Tack så mycket Fredrik! Vad roligt att du uppskattade min film, det kommer jag absolut att fortsätta med! Å vad kul att jag kunde presentera något nytt för dig, om du tycker det är spännande så sök lite på det!
Ha en trevlig kväll!
Alice ♥

2015-11-13 @ 12:28:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0