Söndag

God middag fina läsare!
 
Sorry, inget inlägg igår.. Vi hade lite strul med internet här hemma så det blev inte tid för en kort uppdatering innan jag skulle bege mig iväg. Men jag såg att en del av er var på besök ändå och det är alltid trevligt!
 
Jag har faktiskt en del spännande inlägg på gång här i bloggen, men jag måste skicka ut lite jobbansökningar och jag måste faktiskt passa på att njuta av det underbara vädret idag.. Så vi får se om det kommer något idag eller om jag ska hålla er på sträckbänken tills i veckan. Vi får se ;)!
 
Igår hade jag en underbar kväll med min fina Cassie och med Robban som för många år sedan var min "chef" (jag vet att du var anläggningsansvarig å inte chef men i mina öron är det näästan samma sak :P). Vi hängde lite runt lilla torg och tog igen många missade år. Sen hamnade vi ibland på lite smått udda sidospår.. Å ja jag tar på mig skulden för de flesta av dem faktiskt.. Å jag var ändå den som var nykter haha. Men en del människor är man ju så otroligt bekväm med så man kan prata om nästan allt med dem! Det är en underbar känlsa!
 
Nej, vet ni vad. Nu ska jag faktiskt göra lite vettigt medan det fortfarande är strålande sol ute. Jag lovar att återkomma till er ikväll!
 
Njut av dagen!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0