Bra start på veckan

Jag vill börja med att säga tack för alla fina kommentarer och likes på förra blogginlägget! Jag och pappa är jätteglada och tacksama för alla era värmande ord <3! Vi hoppas också att om någon sitter i en liknande situation som vi gjorde julen 2014 (ni kan läsa mitt första inlägg om pappas cancer HÄR) när vi fick reda på att pappa inte alls hade något bråck utan cancer, kan se lite ljus i allt elände. Jag vet att det är svårt och vi vet också att det värsta av allt är allt jäkla väntande på alla prover.. All ovisshet man svävade i och som anhörig kan man inte göra ett skit.. Å det är ju allt man vill när ens förälder får ett sådant besked, man vill bara kunna ta bort sjukdomen. Men det kan man inte så stället får man finnas där som ett stöd och tillsammans kämpa mot sjukdomen. Å försök tänk positivt för kan min pappa bli botad som hade en så stor och aggresiv sort av cancer i tjocktarmen så kan din anhöriga också bli det. 
 
Nu blev det ett långt stycke om cancer igen, men jag ville bara delge er mina tankar och hoppas det kan vara en tröst för någon annan. Jag vet ju hur det känns. 
 
Som ni kanske förstår så har det varit en bra dag för mig idag, även om jag fick stiga upp tidigt idag. Jag känner att ögonlocken gärna vill vila sig lite, men jag hade tänkt vara uppe ett litet tag till för att gå ut och titta på fullmånen. Månen är så vacker när den får lysa upp natten och eftersom jag inte ska upp överdrivet tidigt imorgon så tänker jag faktiskt passa på! 
 
Efter pappas läkarbesök så har jag hunnit ta våra hundar på två promenader men även rastat grannarnas två hundar i över en timme. Å under min senaste hundpromenad så lyckades jag knäppa av en fantastiskt fin bild som jag tänkte dela med mig av ikväll. En bättre start på veckan än såhär kunde jag inte få, så jag hoppas ni hade en lika bra start!
 
Sov så gott!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0