Challange- Vegan for 30 days

Jag vill börja med att säga TACK till alla underbara människor som kommenterat och läst mitt inlägg från igår. Det värmer i hjärtat att veta vilket otroligt stöd jag har från så många fina människor, ni bäst! 
 
Som ni säkert förstod så har jag många nya tankar och visioner om hur mitt "nya" liv ska bli. Därför tänkte jag faktiskt utmana mig själv lite till och som en vän sa " göra det lite svårt för alla vänner som vill bjuda mig på middag" genom att vara vegan. Ni som känner mig vet ju att jag varit vegetarian sedan jag var liten, men just vegandelen har jag inte reflekterat så mycket över förut. Eller jo, det har jag faktiskt för jag har försökt köpa ägg från frigående höns utomhus och försökt se till så att mjölken man köper kommer ifrån bra bönder osv. Men eftersom jag just nu påbörjar ett helt nytt kapitel i livet så tänkte jag testa på att vara vegan i 30 dagar från och med måndag. 
 
Fördelen är att jag är van vid att laga mat och äter det mesta i grönsaksväg, utmaningen blir att byta ut mjölk/gräddfil etc. Men eftersom jag bestämt mig för att klara det så tror jag faktiskt inte att det kommer bli några problem. Är det någon som är med på att köra 30 dagar vegan med mig från och med måndag?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0