Energier

Som jag nämnde i mitt inlägg igår så har jag tänkt ganska så mycket på det här med energier och vibrationer (vibbar) som alla människor sänder ut. Jag har sedan jag var barn alltid haft väldigt lätt att fånga upp andra människor/djurs energier. Många gånger är det trevligt när personer har en härlig energi som smittar av sig och gör en på ett fantastiskt humör medan det många gånger (tyvärr) kan vara raka motsatsen.. Det är konstigt och jag vet några andra personer som är som jag men sedan hur vanligt det är att man känner av personers energier och vibbar.. Det vet jag inte egentligen, men för mig så är det en enorm resurs som jag är så fruktansvärt tacksam för att jag har. Tack universum! 
 
Jag tror dock att de flesta känner igen sig (tror jag?) när man träffar en person för första gången att man känner antingen en god känsla eller en dålig? Eller har jag fel? Den här första känslan (eller energi) man får av en person, går jag alltid på eftersom den ALLTID stämmer. Det vet jag för att jag har lärt mig med åren, det vill säga den hårda vägen. Å just nu så är jag i ett stadie där jag är så otroligt tacksam för alla nya och gamla bekantskaper som jag har i mitt liv som utstrålar så fantastiskt goda vibbar och energier! Tack, tack, tack för att ni finns! 
 
En del människor man träffar klickar man mad direkt och jag tror att det beror på att man har samma frekvens på energin. För visst har ni väl alla träffat en person för första gången och känt det som om ni har känt varandra hela livet? Det har iaf jag gjort, flera gånger! Extra spännande blir det ju såklart när man man möter en person med samma energi som man känner attraktion till, ja spännande och jobbigt om jag får säga det själv ;).. 
 
Jag har alltid varit faschinerad av människors energier eftersom de som utsrålar positiva och goda vibbar är människor som många vill umgås med och vara nära. Medan personer som utsrålar negativa och osäkra vibbar är personer som man vill undvika. Det låter ju lite tråkigt och logiskt men samtidigt så vill nog de flesta av oss dra till oss det positiva eftersom det smittar av sig på ett bra sätt. Och vem vill inte vara glad? Jag vill i varje fall, så om ni har en lite trist dag därhemma så gör något som ni blir riktigt, riktigt glada av! Själv så lyssnar jag alltid på mängder av bra musik, det får mig att fokusera på de bra sakerna som händer i livet och höjer min energi så att jag mår bra. När man mår bra som är det också de vibbarna man sänder ut och hur illa någonting än kan verka så kom ihåg att det alltid finns något positivt i det hela. 
 
Var rädda om er <3
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0