Lördag

Igår hade jag en supermysig kväll men Cassie, Innan bion så fikade vi och tog igen en massa missad tid och samtalsämnen från veckan som gått. Jag är så glad att jag har så otroligt fina vänner som jag kan dela alla tankar och funderingar med! Vad skulle jag gjort utan er? Dessutom är jag så otroligt glad att de faktiskt tänker ur mitt perspektiv och inte enbart ur sitt eget, det är så lätt att man annars utgår ifrån sig själv eller att man har tankar på vad som skulle passa en själv bättre.. Men så är inte mina vänner, de tänker verkligen bara på vad som skulle vara bäst för mig när jag ber dem om råd. Ni är verkligen guld värda ska ni veta <3. 
 
Idag ska jag städa lite och jag ska träna. Jag tänkte trotsa regnrusket och det extremt tråkiga vädret genom att ta mig en lång löprunda och sedan köra lite core på det. Ni vet Rom byggdes inte på en dag och för att må bra så måste man röra sig. I alla fall så är det så för mig eftersom jag tidigare varit gruppträningsinstruktör i två år.. Det sätter sina spår i kroppen och när man vet vilken energi man får utav träningen så vill man aldrig släppa den.
 
Å ikväll så ska jag faktiskt baka.. Jag vet att jag sagt det i över en vecka nu men jag blir så himla seg av vädret.. Jag är nog fortfarande inställd på kanarieöarna väder och egentligen så passar det nog mig bättre.. Men så är det så jag är lite mañana ännu, ber om ursäkt för det!
 
Det här med snapschat är egentligen inte min grej.. Jag har verkligen inte förstått det roliga med det. Egentligen. Men eftersom en kompis sa att man kunde ge sin story där och att det faktiskt kunde vara av intresse för mina bloggläsare så ska jag faktiskt försöka bli mer aktiv där. Just nu är surfen i mobilen slut å pappa vägrar skaffa trådlöst.. (jag tänker inte ge mig i tjatandet på det iofs men tills vidare..) så det kanske dröjer något innan jag kör igång på riktigt. Men om ni vill så får ni gärna adda mig där: Alicealizee och jag finns såklart även på instagram: Alicealizee där också. 
 
Avslutningsvis så tänkte jag bjuda på den här bilden som passar ganska så bra in i höstrusket! Ha en underbar lördag, vi kanske hörs senare!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0