Tålamod, vad är det?

Ja jag vet att jag spammar er idag.. Sorry, men idag så är en sådan dag som jag är på otroligt gott humör eftersom jag har en sådan fantastisk känsla av att det kommer att hända väldigt trevliga saker den kommande tiden. Jag är också otroligt glad för att jag har så många framtidsvisioner och drömmar vilket också gör att jag blir en aning otålig... Jag är helt klart mycket bättre på att ha tålamod idag än för några år sedan, men än idag kan jag komma på mig själv att nästan bli lite irriterad på mig själv för att jag står och stampar och vill att sakerna ska hända nu, nu, nu, NU!! 
 
I-landsproblem jag vet.. Men jag vill ju så gärna börja med min hjälporganisation för hundar, jag vill kunna komma igång med min business ordentligt, jag vill kunna unna mig en resa till kanarieöarna när jag känner för det och jag vill gärna ha ett jobb här hemma tills allt rullar på av sig själv. Gärna igår.. Så är det visst att vara vädur (astrologi ni vet, jag tror ju på många "flummiga" saker) men ja, man kan ju inte klaga på att jag inte vill att saker ska hända i varje fall ;).
 
Nej, men så är det och jag vet att många är som jag. Det viktiga just nu är ju faktiskt att jag har många mål och några underbara drömmar som jag ska ta mig fram emot inom en väldigt snar framtid. Och att min magkänsla är så god som den är, bekräftar bara att jag har helt rätt tankar och att jag snart är påväg dit i raketfart! Min magkänsla ljuger aldrig!
 
Ha en fortsatt trevlig måndag, så ska jag sluta spammar er för idag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0