Underbara söndag

Nej egentligen så började den inte sådär superbra för jag var otroligt trött när jag steg upp. Men det är det här gråa och trista vädret som gör att man är sömnig dygnet runt.. Men efter en underbar långpromenad med hundarna så mådde jag genast mycket, mycket bättre och ja jag blev mer taggad inför alla spännande saker som ska hända nu i framtiden! Bara nu ikväll har jag varit effektiv och slängt iväg några jobbansökningar och ja jag har en del spännande planer på g. Ska bli roligt att se vad det blir av allt!
 
Idag så gjorde jag äntligen den där kladdkakan jag pratat om i minst en vecka! Å guuuud så god den blev! Vem har sagt att man behöver ägg och mjölk för att en kaka ska bli lyckad? Ni är helt ute och cyklar! Jag tänkte lägga upp bild och recept imorgon, min telefon laddar för fullt och mitt huvud är på tok för rörigt för att jag ska skriva ner receptet korrekt åt er. 
 
Ja, nej. Nu har jag inte sådär mycket att tillägga mer än att det väntar en massa roliga saker i höst som jag kommer dela med mig av till er när det är dags! Lite sådär vardagsspänning är väl trevligt?
 
Ha en fortsatt trevlig söndag så hörs vi imorgon!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0