Uppladdning

Hej!
 
Hoppas att ni alla har haft en härlig söndag där ni fått vila upp er ordentligt! Själv så har jag haft en supermysig söndag! Jag kanske sov lite väl länge.. Men jag var faktiskt på en jättemysig tjejmiddag i stan igår och det blev lite sent så det kändes faktiskt okej att sova lite längre då ;).
 
När jag vaknat till liv så åkte jag ner till Falsterbo och mötte upp min vän Cassandra för att göra en liten catch-up efter min semester. Vi fick en mysig men något dimmig promenad nere vid stranden där tankar och livsreflektioner delades. Efter promenaden så åkte jag hem och började planera min inköpslista eftersom det är en stor dag för mig imorgon då jag ska påbörja min veganmånad. Jag är verkligen supertaggad för den här utmaningen och jag har mentalt redan vant mig så smått vid tanken på att inte dricka mjölk eller äta ägg mer! Hoppas att det går smidigt!!
 
Det var i alla fall två överfyllda matkassar med grönsaker, frukt och dylikt som fick följa med mig hem idag från Willys så hungrig kommer jag minsann inte vara (hoppas jag)!
 
Nu ikväll ska jag fixa lite med mitt cv och sedan vid 21.00 är det dags för utbildning., sen tror jag att det blir lite slöande framför tv:n innan sängen kallar. Hoppas att ni har en fortsatt trevlig söndag, så hörs vi imorgon!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0