Alla hjärtans dag <3

 
 
Jag vet att många singlar avskyr alla hjärtans dag.. Inatt så läste jag nog ett av de bittraste inläggen någonsin om hur en person avskydde alla hjärtans dag så mycket eftersom hen inte hade någon att fira den tillsammans med.. Djuren ville hen inte fira med för de hade ju inte själv fått välja att komma till henne och vad jag förstod så hade hen inga vänner eller dylikt heller och därför skrev denne person ett väldigt långt och bittert inlägg om hatet för alla hjärtans dag. Givetvis så tycker jag väldigt synd om personen som skrev detta och beklagar att hen känner sig ensam.. Men samtidigt kan jag inte låta bli att fundera på varför man väljer att ödsla all den värdefulla energin som hen la på att skriva inlägget på att hata? Varför inte vara lycklig för exempelvis djuren man har i sitt liv eller att solen skiner etc? Ja jag vet.. Det kan vara svårt när man inte är på humör jag vet.. Men varför ge så mycket negativt på en så vacker dag med ett fint budskap (och ja jag vet att det är alla butiker etc som anordnat dagen för att sälja mer....)? Fast sen påminner jag mig själv om att vi alla är olika och därför får göra och tänka precis som man vill. Ibland önskar jag bara att jag kunde hjälpa till och ljusa upp denna personens vardag. 
 
Trots att jag är singel det här året och kanske borde sitta och tröstäta lite sojaglass eller dricka en vinflaska med mina andra deppiga singelkompisar så tycker jag fortfarande att alla hjärtans dag är en supersöt dag! Jag kanske är lite töntig.. Men jag tycker det är sött att det finns en dag där man visar kärlek lite extra mycket (även om jag precis som de flesta av er också tycker att man ska visa det varje dag och inte bara denna dag), en dag då någon blyg liten själ kanske vågar berätta för en person att man faktiskt är lite småkär eller intresserad, en dag då ens äkta hälft överraskar en med en mysig middag antingen hemma eller på favoritrestaurangen! Jag tycker det är supersött!! Kanske har jag sett för mycket tjejfilmer under min uppväxt, men ja.. Jag gillar det, så jag hoppas att jag i framtiden kommer träffa en man som också gillar att fira alla hjärtans dag lite extra. Ja eller en man som gillar att överraska en lite ibland! Själv tycker jag om att visa kärlek på lite finurliga och udda sätt, så det kan ju vara bra om min blivande man också gör det haha!
 
Nåja, oavsett så har jag haft en mysig men trött dag idag. Den har spenderats med föräldrarna och mina underbara djur och kommer att avslutas med lite skrivande och filosoferande!
 
Önskar er alla en fortsatt underbar alla hjärtans dag <3!
 
P.S Glöm inte att berätta för MINST en person hur mycket du uppskattar hen (måste inte vara en kärleksförklaring), jag lovar den personen kommer att bli superglad! D.S

Kommentarer
Postat av: Eleonora Adriana ♥

Tråkigt :/

Svar: Ja eller hur :(
Alice ♥

2016-02-14 @ 22:38:47
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/
Postat av: Imre Vadas

Hej! Så fint Du skriver igen!!! Som Du säger det är så underbar att visa det för sin partner lite extra på Valentin dagen att man älskar honom/henne. (fast man ska visa den andra dagar med!!!). Jag själv självbo, så som många andra, så klart att man inte hatar Alla Hjärtans dag, över huvud taget ska man INTE hata!!! Jag själv tittade på filmen: VALETINE DAY o fällde några tårar..det var/är så bra...KRAM

Svar: Hej finaste Imre!Skönt att höra att fler resonerar som jag! Nej precis man ska inte hata det är helt rätt! Kärlek och glädje är helt klart det bästa!

Lät som om du hade en mysig alla hjärtans dag finaste Imre! Stoooor kram!
Alice ♥

2016-02-16 @ 14:29:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0