Framtida äventyr

God kväll kära läsare,
 
hoppas att ni alla har haft en alldeles underbar helg. MIn egen har minst sagt varit händelserik och action fylld på jobbet. Men det är kul när det händer saket eftersom tiden går så fort då och för att jag lär mig nya saker hela tiden. Dessutom har jag underbara kollegor på jobbet, så tiden brukar gå ganska så fort när man är där.
 
Som ni kanske förstått så är vintern egentligen inte min årstid, så därför tänkte jag bryta av den med lite roliga saker inom en väldigt snar framtid. Det första är att jag eventuellt har så många som tre ålåtningar på g, varav en troligtvis blir av redan nästa helg. Sen i måndags så bokade jag en ny resa upp till Stockholm för att fira en kär släktings födelsedag och möta upp lite fina vänner. Dessutom har jag en god känsla för att det kommer bli en del spänande möten där emellan och fler lockande miniresor eller erbjudande som kommer dyka upp på vägen. Love it!
 
Jag tänkte på det häromdagen faktiskt.. Det var nog bara ett år sedan jag sa att Stockholm inte alls var min stad. Ni vet, jag sa att jag tyckte den var fin och sådär men jag skulle inte föredra att åka dit, men sen i somras var jag där två gånger.. Ja och sen är det bara februari och jag har hunnit vara där en gång redan och kommer att åka dit om tre veckor igen! Vi får se om det blir ännu fler turer i år (jag tror det.. :P) och vilka spännande utmaningar som jag ska stöta på då!
 
Nej, vet ni vad? Nu ska jag kolla lite How I met your mother, sen om jag inte däckar (jag var ju uppe tjugo över fem imorse) så ska det skrivas lite i boken.
 
Ha en underbar kväll!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0