Idag gör jag något jag inte vågat på många år...

Hej på er!
 
Idag har det varit min lediga dag och den har spenderats med att springa, köra corepass, klippa håret och småfixa lite härhemma. Ja och som pricken över i:et så beslöt vi oss för att käka en pizza idag, trots att det är måndag. En gång varannan vecka har jag bestämt mig för att det kan vara okej med lite skräpmat.. Som vegan finns det inte sådär överdrivet mycket att välja på ändå, men de val där finns kan ju vara sådär syndigt gott ibland ;).
 
Som ni kanske vet så tycker jag ju om att utmana mig själv lite.. Och trots att jag är liiiite, lite obekväm med detta så har jag pratat med min fina vän Inna som peppat mig.. Och därför beslutat mig för att lägga upp ett litet klipp där jag sjunger Anton Ewalds låt Du och jag (dock i acapella och utan musik i bakgrunden.. så om ni inte vet vilken låt det är så finns den HÄR) . Egentligen hade jag tänkt göra den på ett annat sätt och om jag ska vara riktigt, riktigt ärlig så hade jag nog aldrig blivit riktigt nöjd eftersom jag har lite scenskräck (det finns lite olika anledningar till det och det tar vi en annan gång). Ja, och trots min scenskräck så har jag ändå varit gruppträningsinstruktör en gång i tiden.. Men som jag sa så gillar jag att utmana mig själv och att kunna utvecklas som människa. 
 
Om jag känner mig ytterligare bekväm så kanske det kommer fler i framtiden.. Och vem vet? Kanske blir det en riktigt duett med Anton Ewald haha! Nej, men ja. Jag bjuder på mig själv idag så please be nice. 
 
Ha en fortsatt trevlig måndag, 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0