Vad kvinnor vill ha

Precis som de flesta dagar så satt jag imorse och scrollade ner lite på FB innan jag vaknat till liv ordentligt Och som ni säkert vet så finns det mängder med qoutes som cirkulerar runt där, många av dem är ganska så vettiga medan andra faktiskt är väldigt, väldigt bittra och enligt min mening aldrig ens skulle ha skrivits.. Jag tycker man ska föröska förmedla positiva budskap och inte motsatsen.. Men det är en helt annan diskussion som vi kanske kan ta en annan dag. Men i varje fall så kom jag till ett qoute av Steven Aitchison som löd:
 
9 Things to expect when dating a strong woman
 
1. She won't play games.
2. She dosen't want a man who is indecisive.
3. She will want a real conversation.
4. Respect is a big priority.
5. She will always expect follow through.
6. She hates men with no ambition.
7. She will expect loyalty at all times.
8. She won't settle for a night in all time. 
9. Expect a lifetime of loyality. love and excitement. 
 
Nu var detta hänvisat ur en stark kvinnas perspektiv (vad som nu egentligen menas med det?) och ja jag vet inte om jag kan räkna in mig själv där? Men jag höll ju med om det mesta i det stora hela. Dock tycker jag att det saknas en hel del saker som jag personligen värdesätter i en relation. Sen får jag väl erkänna att jag med åren blivit mycket visare och faktiskt lärt känna mig själv på riktigt, vilket har fått mig att förstå vad det är jag egentligen vill ha i en relation. När jag var ung så var jag väl sådär tonårsosäker som många tjejer och killar är och ständigt försökte jag anpassa mig efter killen jag gillade... Ja, jag vet.. Det var jättedumt, men jag var ung och jag visste inte bättre men nu när jag vet bättre och har lärt känna mig själv så är det mycket lättare att veta vad det är man letar efter. 
 
Nu när jag är lite äldre och visare (men fortfarande med barnasinnet i behåll :P) så värdesätter jag att kunna känna trygghet i den person som jag är tillsammans med. Med det menar jag att personen finns där i vått och torrt ochi de fall det faktiskt är nödvändigt (t.ex om man är ledsen eller något tråkigt hänt) prioritera mig först trots att man kanske har andra planer. Jag uppskattar också om jag kan känna mig avslappnad med personen redan från dag ett för är man avslappnad så är man sig själv fullt ut och för att en relation ska fungera bra så tror jag att man ska kunna vara sig själv utan att spela varken över eller under. För de gånger (precis som när jag var yngre) som man anstränger sig för mycket så kommer ens sanna jag ändå att komma fram förr eller senare och även om det säkert i många fall kan fungera bra ändå så kan det också gå rakt åt pipsvängen, så därför är det viktigt för mig att kunna känna mig avslappnad och bekväm. 
 
Sen något som är otroligt viktigt för mig i en relation är att killen gillar djur lika mycket som jag. Som ung tänkte jag inte så mycket på det men just intresset för djur måste nog finnas där eftersom djur inte bara är ett intresse för mig utan en livsstil. Särskilt viktigt är det att han gillar hundar eftersom jag redan har två stycken och absolut inte kan tänka mig ett liv utan hund i framtiden.. Misstänker att en del av er därhemma sitter och skakar lite på huvudet och kanske tänker att man inte kan ha sånna krav. Men i min värld så finns inte ett liv utan djur och jag känner att intresset för djur måste delas av min framtida partner eftersom det är så viktigt för mig. 
 
Jag vill avsluta detta låååååååånga inlägg med att ge ett generellt tips om förhållanden (trots att jag är singel och dumpad). För att ett förhållande ska fungera bra så tror jag att det är väldigt, väldigt viktigt att man älskar sig själv och är nöjd med sig själv innan man träffar någon. I mina unga år så blev det att man la över sin osäkerhet på partner och det är lätt att söka efter bekräftelse på ett mindre hälossamt sätt som i slutändan tär på relationen. Man ska alltid visa uppskattning i ett förhållande, men när en av personerna i förhållandet ständigt söker bekfrätelse på bekräftelse så kan det bli en tung börda för den andra personen.. För vad personen än gör så tycker inte den andre att det räcker till.. Så om du känner att du är osäker i dig själv så rekommenderar jag att du försöker lära känna dig själv och lär dig att älska dig själv. För hur ska andra kunna älska dig om du inte älskar dig själv? 
 
Ha nu en underbar fredag och helg, så hörs vi imorgon när jag jobbat klart!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Eleonora Adriana ♥

Fin bild!

Svar: Tack vackra du :)
Alice ♥

2016-02-06 @ 16:10:34
URL: http://eleonoraadriana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0