Alla borde ha en sådan vän

God kväll på er kära läsare!
 
Jag hoppas att ni alla haft en underbar start på helgen och att ni fått göra precis det som ni önskar. Min egen start har faktiskt varit helt okej. Som ni kanske vet så påbörjade jag skrivandet av min bok igår och so far så känns det väldigt väldigt bra.
 
Idag har jag hunnit med att storhandla, träna lite och fått träffat en av mina fina bästa vänner Inna. Hon var nere i Malmö på ett spännande event idag och eftersom vi inte setts sedan början av November så passade jag på att roffa åt mig en liten dejt med henne idag <3!
 
Ibland så tror jag nästan att jag och Inna är samma person. Ja jag vet det låter lite knepigt och det är vi ju såklart inte (doooh. precis som om ni inte skulle förstå det själv..). Men ibland är det inte alls långt ifrån för jag vet inte hur många gånger det har hänt att hon skriver ner exakt mina tankar. Å då menar jag inte att vi har snarlika åsikter om något utan att det är precis, just det som jag tänkte skriva. De första gångerna var det nästan lite obehagligt, men nu såhär fyra år senare så har vi nog båda vant oss vid det.
 
Sen ska ni bara veta vilka tokiga tankar som jag har delat med mig av till Inna. Jag vet inte hur det är med er men ibland så poppar det upp väldigt udda och faktiskt en hel del märkliga tankar hos mig, å normaltsätt så delar man ju inte med sig av sånna tankar till någon. Men i mitt fall så kan jag faktiskt säga precis vad som helst till Inna och hon tycker inte jag är det minsta obehaglig eller weird. I alla fall så har hon aldrig sagt något om det förut och måste ha ett rejält gott pokerfacei så fall..
 
Jag hoppas att ni alla har någon eller några sådana vänner som ni kan dela med er av alla era tokigheter med. För det är helt fantastiskt och ibland så behöver man faktiskt bolla lite udda idéer med sina vänner.
 
Önskar er en fortsatt trevlig helg, så hörs vi imorgon om inte förr!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0