Jag tycker att du saknas

 
God kväll eller snarare god natt så här halvett en fredagsnatt!
 
Jag hoppas att ni alla har haft en fantastisk start på helgen. Min egen start har varit kanon även om jag jobbade till nio idag och det beror nog på att jag faktiskt har väldigt, väldigt roligt på jobb! Jag önskar att alla kunde ha lika kul som jag har det för då hade nog världen varit aningen gladare!
 
Nu på kvällskvisten så har jag slötittat lite på Thor och suttit och planerat lite vad jag ska hinna med under morgondagen eftersom jag faktiskt är ledig. Jag hoppas att solen skiner så jag först och främst kan ta med hundarna på en härlig runda och sedan så tänkte jag införskaffa lite välbehövliga saker såsom skor, nya svarta jeans etc. Ja och sen ska jag storhandla.. Den är väl iofs inte lika rolig men den ska ju göras ändå.. Det är ju faktiskt ganska så trevligt när man kan äta något gott lite då och då när man är hungrig :). 
 
Imorgon ska jag också skriva vidare på min bok tänkte jag. Det har varit lite uppehåll pga att jag jobbat ganska så mycket denna veckan och skriva bara för att skriva.. Ja det tror jag inte på även om det ibland kanske kan vara bra att sätta sig fast man inte är superpepp alltid. Men jag tror att man måste känna att man har lite inspiration och energin på topp när man ska skriva något som förhoppningsvis ska inspirera andra. Så därför har jag faktiskt längtat lite efter helgen och till mitt skrivande!
 
Önksar er en fortsatt trevlig fredagsnatt och bjuder på lite Anton Ewald ( nu var det faktiskt några veckor sedan sist)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0