Lördag

 
 
God kväll på er!
 
Hoppas att ni haft en härlig lördag so far. Min egen har varit kanon! Jag sov till nio och tog mig en kopp kaffe för att vakna till liv. Därefter blev det en längre promenad med lilla Lady eftersom Keddy inte alls var så pepp på att promenera i snön och halka omkring. På ett sätt förstår jag honom för både jag och Lady stod nästan på huvudet mellan varven, men som tur är kom vi hem hela. 
 
Under eftermiddag fick jag gjort en hel där ärenden, som t.ex att köpa prdentliga arbetsskor (ni får se mina flashiga dojjor på måndag kollegor:P), köpa lite varms tröjor, ett par nya svarta jeans och lite annat nödvändigt på rean. Jag har ju egentligen väldigt mycket kläder, men som jag tidigare nämnt så befinner sig det mesta utanför Laholm i min mammas källare.. De kommer nog vara där ett tag har jag en känsla av. Men man vet ju aldrig!
 
Sen nu under kvällen har jag lagat linssoppa och till efterätt så blev det hallon och blåbärspaj, så nu sitter jag här med lite fantastisk matkoma.. Ja och sen så lyssnar jag såklart på den här efter gårdagens trallande på jobbet, det tycks vara en tradition från min sida att sjunga på den såhär års :) Men man blir ju så glad av den så mig gör det minsann inget! Sen är ju Eric Saade rätt så söt att titta på :P.
 
 
Resterande del av kvällen/natten tänkte jag faktiskt tillägna min bok. Det känns som om jag har en del inspiration så vi får se!

Kommentarer
Postat av: Herbert

Sounds like a nice day you had my friend

Svar: Yes it was Herbert :) See you tomorrow!
Alice ♥

2016-01-16 @ 21:49:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0