Söndag

Min söndag började idag 05.20 när alarmet ringde för att det var dags att börja göra sig redo för jobbet. För att gå upp så pass tidigt så kände jag mig ändå helt okej utvilad även om jag ofta har en tendens att sova en aning sämre när jag vet att jag ska upp tidigt.. Ni kanske känner igen er?
 
De första timmaena på jobb var väldigt lugna, men vid middagstid så kan man ju lätt säga att vi hade full rulle deluxe. Nästan så att man blev lite yr i bollen mellan varven, men jag tyckte vi skötte det bra! 
 
Idag slutade jag lite tidigare på eftermiddagen så jag har faktiskt hunnit ta det lite, ätit i några omgångar och till och med kollat nästan ett helt avsnitt av farmen som jag aldrig tidigare följt :P. Jag har väl inte blivit riktigt hooked på det ännu och har väl egentligen ingen plan på att bli det heller (tur man jobbar kvällar :P). 
 
Imorgon börjar jag inte jobba förrens sen eftermiddag så jag ska unna mig en rejäl sovmorgon och ta en härlig hundpromenad på förmiddagen. Om det är bra väder och snön smält bort kanske jag till och med kan ta ännu en löprunda. Tyvärr blev det ju bara en denna veckan (eller var det förra?!) men å är det när man bor på grusväg och det blir isgata när snön kommer.  Aja, vi får se. Jag hoppas att snön snart är borta så att köpningen blir mer på rutin och så att våren snart är här!
 
Ha nu en fortsatt trevlig söndagskväll så hörs vi imorgon! Jag har en del saker jag vill skriva av mig, men just idag är knoppen lite småseg så det får bli imorgon eller senare i veckan!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0