Söndag

Då var det kväll igen och av någon anledning så tycker jag alltid att helgerna flyger iväg när man är ledig. Men det sägs ju också att det är ett tecken på att man har det roligt! Min helg har varit ganska så lugn, men jag trivs faktiskt med det för det känns ibland som om jag behöver vila upp mig efter båfe kaos och allt annat som hänt i livet det senaste halvåret. Förhoppningsvis är jag i alla fall på rätt väg även om en del dagar kanske är lite mindre bra än vad jag hade önskat, men samtidigt så får man glädjas åt det man har att glädjas åt utan att bli för bitter. Alla dagar kan inte vara bra dagar men det finns något gott i varje dag, som ordspråket så fint brukar lyda. 
 
Det jag gläds absolut mest över idag är faktiskt den underbara promenaden jag tog med hundarna imorse. Även om jag frös och knappt kände varken tår eller fingrar så kunde jag se hur lyckliga hundarna var att få springa runt i snön och få leka av sig. Till och med min äldre herre på 12,5 år sprang precis som om han var valp på nytt! För mig finns det nästan inget bättre än att kunna glädja de djur och människor som jag verkligen älskar. Dessutom så tycker jag att man ska visa de man älskar att man faktiskt gör det, för man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda och jag vill inte missa en enda chans att visa mina kära hur mycket jag uppskattar dem. Jag vet att det finns fler som jag därute, men jag vill även uppmana er som kanske tänker att era nära och kära vet om att du älskar dem att faktiskt säga det eller visa det ändå. Det är viktigt att visa uppskattning och vem vet, kanske just den dagen som du säger att du älskar din partner eller köper blommor till din mamma, kanske just den dagen behöver de det som mest. Alla visar inte öppet hur de egentligen mår, så det kan faktiskt göra skillnad i människors liv. 
 
Ni minns kanske att jag skrev häromdagen att jag skulle sätta upp lite nya mål med livet? Eller ja, fylla på min mål-lista för i år. Precis innan fikan med min vän så insåg jag att jag faktiskt inte ska stressa upp mig för vart jag kommer att hamna i framtiden för oavsett vad det blir, så kommer det bli riktigt, riktigt bra! Jag som tror mycket på universum och dess vilja att ge mig det jag önskar, kommer placera mig precis där jag behöver vara för att lyckas med precis det jag vill göra. Och tro mig, just nu har jag väldigt många bollar i tanken framförallt, men kanske även snart i praktiken. Just nu känner jag att det finns väldigt många saker som jag vill hinna med i livet och ja, jag vet.. Jag är inte så gammal ännu, men jag vill så gärna hinna med det så snart som möjligt för jag vill se vad det ger för andra. Nog om det, ni kommer att förstå vad jag talar om lite längre fram i år!
 
Önskar er en fortsatt trevlig söndag så hörs vi imorgon!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0